latinica  ћирилица
23/06/2021 |  17:09 ⇒ 24/06/2021 | 10:56 | Аутор: РТРС

РТРС стиже у ваш крај - будите уз Караван Викенд јутра (ВИДЕО)

РТРС стиже и у ваш крај! Караван Викенд јутра долази у Поткозарје, Семберију, Посавину, Херцеговину, Сарајевско-романијску регију и у Крајину да кроз регионалне центре представи традицију, игру, пјесму и приче и упозна сваки крај појединачно.
Караван Викенд јутра - Фото: РТРС
Караван Викенд јутраФото: РТРС

Емисије реализујемо са тргова, а говорићемо о вашим и нашим градовима, туризму, храни и пићу, културно-историјским знаменитостима.

Угостићемо талентовану дјецу, праве домаћине, успјешне привреднике и пољопривренике, људе са необичним занимањима, културно- умјетничка друштва из тих крајева.

Куваћемо заједно, играћемо заједно, али ћемо и запјевати заједно, планирамо угостити умјетнике из сваког краја, те ћемо тако у Приједору запјевати уз Халида Муслимовића, у Зворнику уз Наду Обрић…

Јули и август резервисали смо за шест регија Републике Српске, те се тако гледамо уживо сваке недјеље од 7.00 до 12.00 часова!

Кроз петочасовни програм воде вас Верица Калаба и Срђан Радановић, уз помоћ наших колега из ИТ центара, а у улози домаћина у своме крају сте управо ви, драги наши гледаоци!

Од 4.јула сваке недјеље на првом програму РТРС-а од 7.00 до 12.00 часова резервишите вријеме за Караван Викенд јутра!