latinica  ћирилица
24/06/2021 |  10:42 ⇒ 10:45 | Аутор: РТРС

Све спремно за пети Фреш вејв пикник

У суботу, 26. јуна, на бањалучком Бањ брду биће одржан Фреш вејв пикник, пето по реду издање најишчекиваније журке на отвореном.
Фреш вејв пикник (Уступљена фотографија) -
Фреш вејв пикник (Уступљена фотографија)

Завршене су и посљедње припреме за овај догађај који ће обиљежити маратонска журка, а наступиће Младен Томић, Небс Џек, Вуди, Стефан Ивановић, Горан Емкић и звијезда догађаја DJ Oxia.

Француски ди-џеј поново стиже у Бањалуку, а сет најављује ријечима "Напокон ћемо поново бити заједно, Фреш вејв породицо спреми се за незаборавно лудило!".

Резидент Фреш вејв фестивала Младен Томић једва чека Пикник.

- Коначно ћемо имати прилику да уживамо у музици на прави начин, да плешемо и осјетимо ту позитивну енергију која нам је свима и те како потребна. Мени то стварно значи пуно, с обзиром да већ 20 и више година редовно наступам и путујем, највећа пауза је била двије до три седмице, тако да је сваки додатни коментар сувишан. Имао сам у последњих мјесец дана неколико наступа, али сва су била са ограничењима, тако да ће овај Пикник бити нешто стварно посебно, једва чекам - каже  Томић.

Фреш вејв пикник почиње у 12.00 часова. До 17.00 улаз ће бити слободан, а након тога цијена улазнице је 15 КМ.

- Дошетајте на Бањ брдо у добром расположења или користите постојећи градски панорамски бус Туристичке организације града Бањалука - поручили су организатори.