latinica  ћирилица
24/06/2021 |  10:57 ⇒ 11:09 | Аутор: РТРС

Караван Викенд јутра од 4. јула широм Српске

РТРС стиже и у ваш крај! Караван Викенд јутра долази у Поткозарје, Семберију, Посавину, Херцеговину, Сарајевско-романијску регију и у Крајину да кроз регионалне центре представи традицију, игру, пјесму и приче и упозна сваки крај појединачно.

Емисије ће бити реализоване са тргова, а биће ријечи о градовима домаћинима, туризму, храни и пићу, културно-историјским знаменитостима...

У госте долазе талентована дјеца, прави домаћини, успјешни привредници и пољопривредници, људи са необичним занимањима, културно-умјетничка друштва из крајева који ће бити посјећени.

- Куваћемо заједно, играћемо заједно, али ћемо и запјевати заједно, планирамо угостити умјетнике из сваког краја, те ћемо тако у Приједору запјевати уз Халида Муслимовића, у Зворнику уз Наду Обрић - поручиле су колеге из редакције Забавног програма.

Јул и август резервисани су за шест регија Републике Српске, а емисије су на програму сваке недјеље од 7.00 до 12.00 часова.

Кроз петочасовни програм воде вас Верица Калаба и Срђан Радановић, уз помоћ наших колега из ИТ центара, а у улози домаћина у своме крају сте управо ви, драги наши гледаоци!

Од 4. јула сваке недјеље на програму РТРС-а од 7.00 до 12.00 часова резервишите вријеме за Караван Викенд јутра!