latinica  ћирилица
24/06/2021 |  12:34 ⇒ 12:41 | Аутор: РТРС

Сбербанка помаже микро предузећима

Сбербанка Бањалука саопштила је да помаже својим клијентима микро предузећима да покрену пословање и дођу до купаца и корисника услуга, тако што им је уступила огласни простор на лед дисплеју на возилима Патрол таксија и Цегера.
Уступљена фотографија -
Уступљена фотографија

Овим каналом оглашавања потенцијални купци ће моћи примијетити њихову рекламу бренда, као и производа и услуга, саопштено је из Сбербанке.

У овој банци наводе да су посебну пажњу усмјерили на пословање микро предузећа, који се суочавају са озбиљним изазовима у пословању, узрокованим пандемијом вируса корона.

Директор продаје и мреже филијала Сбербанке Гордан Ђукић истакао је да је овај вид подршке мали допринос успјешној сарадњи са микро предузећима, која траје годинама.

- Велико нам је задовољство што ћемо на овај начин помоћи нашим привредницима, са циљем да дођу до својих потенцијалних клијената, како би унаприједили пословање - рекао је Ђукић.

Из Сбербанке Бањалука напомињу да је друштвено одговорно пословање једно од основних начела банке, која ће се и у наредним годинама трудити да разумије потребе својих клијената и локалне заједнице у којој послује.