latinica  ћирилица
24/06/2021 |  23:02 | Аутор: РТРС

Врањеш за РТРС: Из мира и тишине Бледа по изненађење у Клуж (ВИДЕО)

Спремамо се у миру и тишини на Бледу за предстојеће изазове и први дуел квалификација Лиге шампиона са Клужом, прича Стојан Врањеш, капитен Борца са припрема на Бледу за РТРС.
Стојан Врањеш - Фото: РТРС
Стојан ВрањешФото: РТРС

Фудбалери Борца сазнали су термин првог меча против румунског Клужа у квалификацијама за Лигу шампиона. Играће 6. јула од 19 часова на стадиону "Доктор Константин Радулеску". Бањалучани су тренутно на Бледу у Словенији. Тамо ће до 30. јуна одрадити припреме за нову сезону. Јуче су побиједили словеначког шампиона Муру 1:0, а наредни ривал је Олимпија коју с клупе предводи Саво Милошевић. Гро екипе Борца која је освојила шампионску титулу је и даље на окупу. И наредне сезоне на терену ће је предводити капитен Стојан Врањеш.

Све љубитеље фудбала обрадовала је побједа у контролном мечу са шампионом Словеније Муром.

- Изгледало је веома добро, али опет понављамо то су пријатељске утакмице. Концентрација је на физичкој спреми, али лијепо је увијек побједити па макар и у пријатељској утакмици - истиче Врањеш, па наставља:

- Задржали смо готово све играче. На вишем смо нивоу него у претходних шест мјесеци. Пратимо дешавања у Клужу. Промјернили су тренера, отишло им је неколико играча, један озбиљан противник, и знамо да нам неће бити ни мало лако, али с друге стране тражимо своју шансу - поручио је капитен Борца из Бледа са припрема.