latinica  ћирилица
17/07/2021 |  21:54 ⇒ 22:02 | Аутор: СРНА

У првој утакмици под рефлекторима играо и министар Шеранић

Јавна расвјета на стадиону Фудбалског клуба Пламен Доње Водичево пуштена је вечерас у употребу, а у првој утакмици под рефлекторима играо је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.
Стадион ФК Пламен (Фото: ФК Пламен) - Фото: Facebook
Стадион ФК Пламен (Фото: ФК Пламен)Фото: Facebook

Шеранић је играо у сусрету ветеранских екипа Младост Гламочани и Пламен Доње Водичево.

- Увијек кад нађем прилику подржавам спортске активности. Ово је велики дан за Водичево јер су сами обезбиједили средства за рефлекторе. С обзиром на то да су активни у унапређењу спортске инфраструктуре - ту сам да их подржим, као и све друге клубове који су активни - рекао је Шеранић.

Начелник општине Нови Град Мирослав Дрљача, који је пустио у употребу јавну расвјету на стадиону, рекао је да ова локална заједница има веома дугу фудбалску традицију.

- Фудбалски клуб Пламен такође има дугу традицију, а посебно је важно да се много пажње посвећује млађим селекцијама. Општина подржава оно што ради Управа клуба - рекао је Дрљача.

Предсједник ФК Пламен Зоран Рађеновић рекао је да је клуб основан 1936. године, те да је у протеклих осам година много уложено у инфраструктуру.

- Уз подршку општине Нови Град надоградили смо свлачионице, оградили терен, изградили мали терен - рекао је Рађеновић.

За расвјету на терену ФК Пламен из Доњег Водичева уложено је око 16.000 КМ, а вечерас су, за подршку клубу, уручене захвалнице, између осталих и министру Шеранићу и општини Нови Град.