latinica  ћирилица
19/07/2021 |  11:49 ⇒ 13:58 | Аутор: Мондо

Врањеш: Ако буде један одсто шансе, играм против Линфилда!

Капитен Борца Стојан Врањеш морао је у 64. минуту, да напусти терен стадиона Грбавице и мјесто на терену у дербију против Жељезничара препусти Енверу Кулашину.
Стојан Врањеш (Фото: oslobodjenje.ba) -
Стојан Врањеш (Фото: oslobodjenje.ba)

Тридесетак минута прије краја меча, Врањеш и члан Жељезничара Амар Дрина су се сударили главама, а дебљи крај извео је капитен шампиона БиХ, који је завршио са четири копче.

Навијачи се надају да би лидер ове генерације Бањалучана могао у четвртак да наступи у Сјеверној Ирској против Линфилда у првој утакмици другог кола Конференцијске лиге, а у међувремену је за Алтернативну телевизију поручио да се добро осјећа.

- Повреда је незгодна, али сам оптимиста и надам се да ћу бити спреман за утакмицу са Линфилдом. Нема предаје и нема одустајања. Довољно је да ми љекари дају један одсто шанси да изађем на терен, а нека ове копче буду порука свима да ћемо и ове сезоне бити права фајтерска екипа - поручио је Врањеш, захваливши се медицинском тиму сарајевског премијерлигаша на указаној помоћи.

Борац ће Линфилду гостовати од 20.45 по нашем времену, а прије реванша (29. јул од 20 часова у Бањалуци) очекује га домаћа утакмица са Леотаром (недјеља, 19.00), у оквиру другог кола м:тел Премијер лиге БиХ.