latinica  ћирилица
19/07/2021 |  16:01 | Аутор: СРНА

Тегелтија-Бојић: Циљ - апсолутна побједа на Општим изборима у БиХ наредне године

СНСД је највећа политичка партија чији је циљ апсолутна побједа на општим изборима у БиХ наредне године, констатовано је данас у Лакташима на састанку предсједника Савјета за друштвено-економска питања СНСД-а Зорана Тегелтије и предсједника Општинског одбора странке Мирослава Бојића.
Лакташи - Тегелтија и Бојић - Фото: СРНА
Лакташи - Тегелтија и БојићФото: СРНА

Тегелтија је истакао да је ОО СНСД-а у Лакташима најуспјешнији одбор у Српској.

- Овај одбор али и ОО у Мркоњић Граду у континуитету побјеђују на изборима, на шта сам поносан. Разговарали смо о томе како се ОО СНСД-а припрема за изборе 2022. године и на који начин сарађује са грађанима - рекао је новинарима Тегелтија.

Он каже да ће резултати општих избора зависити од рада локалне управе те да Лакташи добро раде, што је од немјерљивог значаја.

- Очекујемо да СНСД Лакташи побиједи и 2022. године јер је увијек био уз грађане и стоји на располагању за разлику од опозиције која критикује власт иако тешко могу наћи разлога за тако нешто у Лакташима - рекао је Тегелтија.

Бојић је подсјетио да је ОО СНСД-а Лакташи провео изборе у 48 мјесних одбора.

- Ово је увертира пред изборе у Савјет мјесних заједница, којих је 11. Циљ нам је да побиједимо, а све ово је увод у опште изборе. И ту нам је циљ да што убједљивије побиједимо за предсједника Републике Српске и члана Предсјдништва БиХ - додао је Бојић.

Он је навео да је СНСД увијек на страни грађана и да је показао да чланови ове партије раде одговорно.