latinica  ћирилица
20/07/2021 |  12:48 ⇒ 12:48 | Аутор: СРНА

Завршено снимање наставка "Сложне браће"

Снимање серије "Сложна браћа - некст ђенерејшн" / The next generation/ завршено је јутрос након више од два мјесеца снимања у студију и на локацијама у околини Београда, објавила је продукција.
Снимање серије "Сложна браћа" (Фото: ETM produkcija) -
Снимање серије "Сложна браћа" (Фото: ETM produkcija)

Комедија би требало да се емитује у касну јесен ове или на прољеће наредне године, навели су из продукције.

Сценариста и креатор наставка чувене хумористичке серије Ненад Јанковић, познатији као Др Неле Карајлић, захвалио је свим члановима екипе - од глумаца до возача и шминкера, истичући да су преданим радом допринијели успјешном завршетку посла.

- Снимање ћемо памтити по невероватној количини смеха, ведрој и позитивној атмосфери која је пратила скоро сваки снимљени кадар. Направили смо јако добру ствар, али немојте о томе судити одмах, већ за једно 30 година. Толико трају гаранције које ја дајем, а то више не може ни мерцедес - рекао је Неле Карајлић.

Глумац и извршни продуцент серије Ненад Окановић изразио је задовољство што је имао прилику да буде дио овог занимљивог и за њега лично врло значајног пројекта.

Радња нове серије дешава се на истом мјесту гдје је настала и стара - у кафани "Сложна браћа".

За разлику од прве, чија се радња одиграва непосредно по завршетку рата на ничијој територији, нову верзију комедије одликују мирнодопски услови.

- У односима ликова ништа битно се није изменило. И даље сви покушавају да преваре сваког, успевши на крају једино да пореваре себе - рекао је режисер Милорад Милинковић, најављујући шта ће се дешавати у комедији "Сложна браћа – некст ђенерејшн".

Глумачку екипу предводе Наташа Нинковић, Андрија Кузмановић, Рале Миленковић, Сергеј Трифуновић, Никола Пејаковић и Мима Караџић.

Сценариста је Ненад Јанковић, уз сина Срђана Јанковића, а спонзор серије "Телеком Србија".

За извршну продукцију задужена је "ЕТМ Продукција".