latinica  ћирилица
23/07/2021 |  14:09 | Аутор: СРНА

Тегелтија: ОО СНСД Брчко ради добро, а изборе добијају они који раде

Члан Предсједништва СНСД-а Зоран Тегелтија оцијенио је данас након посјете Општинском одбору СНСД-а у Брчко дистрикту да је овај одбор увијек остваривао задате циљеве и да изборе добијају они који раде.
СНСД Брчко - Фото: РТРС
СНСД БрчкоФото: РТРС

- ОО СНСД Брчко ради стабилно и функционише. Овај одбор је јасан и предвидив резултатима које ће остварити када су у питању и избори за Брчко дистрикт и кад су у питању општи избори - рекао је Тегелтија на конференцији за новинаре.

Он је оцијенио да овај општински одбор никад није био онај који је подбацио и који није остварио задате циљеве, те указао да се то може увијек остварити ако сте добро организовани и ако окупљате људе и са њима радите.

- Разговарали смо о резултатима претходних локалних избора којима је СНСД остварио добре изборне резултате у Брчко дистрикту, као и о припремама за изборе 2022. године - рекао је Тегелтија.

Наводећи да су за успјех избора потребни резултати, он је додао да сви који покушавају да добију изборе на клеветама, на лажима и причама то не успијевају.

- Изборе добијају они који раде, а показало се да СНСД са својим људима које делегирао у Владу Брчко дистрикта добро ради, да постоје резултати и да ће то грађани верификовати на изборима наредне године - рекао је Тегелтија.

Тегелтија је поручио да шансе са грађанима за успјех постоје једино уколико сте њима близу, уколико сте у прилици да чујете њихове проблеме када вас некада и критикују и да се представи оно што је урађено у претходном периоду.

- Чланови Општинског одбора ће да обиђу гласаче и да их упознају са оним што се ради и што се планира урадити, а планира се много тога. О томе смо разговарали и са градоначелником /Еседом Кадрићем/ и са члановима ОО и чуо сам да би Брчко дистрикт у наредне двије-три године требало да представља једно велико градилиште, са великим инфраструктурним пројектима које су грађани чекали деценијама и то ће напокон и дочекати - рекао је Тегелтија.