latinica  ћирилица
24/07/2021 |  12:44 ⇒ 17:07 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Опредијељеност да се заједнички ради на рјешавању проблема (ФОТО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Пелагићеву да Републици Српској треба окупљање, јединство и опредијељеност да се заједнички ради на рјешавању политичких, економских и финансијских изазова и често политичких оспоравања.
Предсједница Цвијановић у Пелагићеву - Фото: РТРС
Предсједница Цвијановић у ПелагићевуФото: РТРС

- Свако наше окупљање показује да смо људи добре воље и да надасве цијенимо када смо заједно и окупљени око заједничких циљева - рекла је Цвијановић на свечаном отварању манифестације "Гастро сусрети" на језеру у Пелагићеву која се традиционално одржава у оквиру "Илинданске свечаности" у организацији општине.

Предсједница Цвијановић у Пелагићеву (Фото: РТРС)

Помоћ у организовању ове манифестације пружили су Кабинет предсједнице Републике Српске, Министарство трговине и туризма и Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, а спонзори су компаније "Бриж" Брчко и "Витинка" из Козлука.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Богату гастро понуду изложило више од 30 учесника из ове и сусједних општина и градова, а на штандовима су традиционална јела крајева из којих долазе.

Начелник општине Пелагићево Славко Тешић пожелио је добродошлицу у Посавину бројним гостима из свих крајева Републике Српске и братске Војводине.

Предсједница Цвијановић у Пелагићеву (Фото: РТРС)

Он је захвалио Цвијановић за пријатељство исказано према овој општини и навео да су захваљујући институцијама Српске, Влади и српском члану Предсједиштва Милораду Додику урађени бројни пројекти као што су уређење трга, изградња амбуланте, а слиједи и изградња вртића.

- Фокус нашег политичког дјеловања биће на младима и на наталитету - поручио је Тешић.