latinica  ћирилица
28/07/2021 |  11:45 ⇒ 11:45 | Аутор: СРНА

Вулић: Високи представник као велики брат за бошњачке политичке представнике

Посланик СНСД-а Сања Вулић изјавила је Срни да су политички представници бошњачког народа способни само за обраћање високом представнику као великом брату који треба да испуњава њихове жеље усмјерене само против Срба и Републике Српске.
Сања Вулић (Фото: Српскаинфо) -
Сања Вулић (Фото: Српскаинфо)

- Све иницијативе које долазе из политичког Сарајева јасно показују повезаност високог представника са тренутним стањем у БиХ, па тако и најновија предсједника СДП-а Нермина Никшића који тражи од Валентина Инцка да ускрати примања свим званичницима који учествују у, како он каже, блокади заједничких институција - истакла је Вулићева.

Она је поручила Никшићу и свима који мисле као и он да српске званичнике не могу уцијенити било чим, па тако ни платама.

- За све доконе информација да је у Буџету БиХ за 2020. годину 780 милиона КМ издвојено само од Управе за индиректно опорезивање, док су непорески приходи били око 150 милиона КМ, за шта су заслужни грађани Републике Српске исто као и грађани ФБиХ и Брчко Дистрикта, а плате нам не исплаћује ни Никшић, ни Инцко, нити било ко од бошњачких политичких представника - поручила је Вулићева