latinica  ћирилица
30/07/2021 |  14:06 ⇒ 02/08/2021 | 20:59 | Аутор: РТРС

Све спремно за Фреш вејв фестивал

На деветом Нектар Фреш вејв фестивалу наступиће 60 реномираних извођача са свјетске и регионалне музичке сцене.
Фреш вејв - Фото: РТРС
Фреш вејвФото: РТРС

Фестивал ће се одржати од 5. до 7. августа на бањалучкој тврђави Кастел.

- Бањалучку тврђаву Кастел обиљежиће најјаче издање фестивала до сада, а након више од 16 мјесеци, све је спремно да се поново дружимо и уживамо у музици, славећи љубав и радост дружења на најбољем фестивалу у БиХ. Посјетиоце фестивала очекује тродневни спектакл без премца са до сада највећом бином мејн стејџом и фестивалском продукцијом која до сада није виђена у овом дијелу планете - саопштено је из организације овог фестивала.

Међу извођачима који ће наступити на фестивалу су и звијезде електронске сцене Свен Фет, Иларио Аликанте, Настиа, Виктор Руиз, Дебора де Лука, Џон Дигвид.

Више од 80 одсто ВИП и 60 одсто регуларних фестивалских улазница је већ распродато, смјештајни капацитети у Бањалуци су поприлично попуњени, а интересовање регионалне фестивалске публике је највеће откад фестивал постоји, наводи се у саопштењу.

Очекује се да ће фестивал посјетити љубитељи електронске музике из више од 20 свјетских земаља.

Резиденти Нектар Фреш вејв фестивала Младен Томић, Небс Џек, Јома Маја и Вуди предводе регионалне извођаче који ће се овог љета придружити главним звијездама фестивала.

Енерџи бина фестивала и овог љета представља најтраженију регионалну музичку посластицу, а листу извођача који ће наступити на овој бини предводе имена као што су Петар Дундов, Спејс моушн, Форест пипл, Дамир Хофман, Марко Вуковић, Рокс, Coeus, Синиша Тамамовић, Кристијан Молнар, Боки, TKNO, Милош Вујовић и многи други.

За љубитеље живих наступа на Јегермајстер лајв бини наступиће Војко В, Клинац, Кранкшвестер, Ајс Нигрутин и Тимбе, Марчело, Брутал Протест, Косник, Фокс, Сурил.

Осим фестивалских бина посјетиоце очекују "фан зоне" и други садржаји који ће се реализовати у сарадњи са медијским покровитељима, пријатељима и партнерима фестивала.

Улазнице за девето издање Фреш вејв фестивала доступне су на продајним мјестима у Бањалуци - Трг Крајине и Hogwarts Pub, као и путем тикет сервиса Kupikartu.ba и на њиховим продајним мјестима широм региона.

У продаји су пакет тродневне улазнице по цијени од 60 КМ/30 евра, тродневне ВИП улазнице по цијени 100 КМ/50 евра, једнодневне улазнице по цијени од 30 КМ/15 евра и једнодневне ВИП улазнице по цијени од 50 КМ/25 евра.

Из организације фестивала напомињу да сви који су задржали прошлогодишње улазнице могу их искоритити за улазак на овогодишње издање фестивала.