latinica  ћирилица
31/07/2021 |  15:02 ⇒ 15:56 | Аутор: Агенције

Данијел Крејг стигао у Београд

Британски глумац Данијел Крејг стигао је у Србију, гдје одсједа у једном престоничком хотелу.
Данијел Крејг у филму "Нема времена за умирање" (Фото: Nicola Dove/MGM) -
Данијел Крејг у филму "Нема времена за умирање" (Фото: Nicola Dove/MGM)

Глумац је у Београд стигао без велике помпе и обезбјеђења, у пратњи кћерке.

Крејг борави у Србији поводом снимања другог дијела филма "Нож у леђа", наставка остварења из 2019. године.

Након сцена које ће снимити у Србији, глумачка екипа ће наставити рад у Америци и Канади. Ово остварење потписује Рајан Џонсон који је једном већ боравио у Београду када је снимао филм "Браћа Блум" у коме је играла оскаровка Рејчел Вајс, супруга Данијела Крејга.

Још увијек актуелни Џејмс Бонд у "Нож у леђа 2" враћа се у улогу ексцентричног и проницљивог детектива Беноа Бланка, а нови чланови поставе биће Кејт Хадсон, Итан Хоук, Едвард Нортон, Лесли Одом Џуниор и Дејв Батиста.

Детаљи заплета још нису познати, и не зна се које ће улоге тумачити остали глумци. Једино што је сигурно јесте да ће се Крејгов Беноа Бланк бавити новим мистериозним случајем, са великим бројем осумњичених. Ипак, сама чињеница да је Нортон прихватио да игра у овом филму указује да је Џонсонов сценарио импресиван, с обзиром да је овај за Оскара номиновани глумац веома избирљив када је ријеч о пројектима које прихвата.

Екипа је прије тога снимала у Грчкој, а фотографије са сета показују Батисту прекривеног тетоважама, елегантне Хока и Хадсон на јахти и Крејга у ланеном одијелу, розе кошуљи и са марамом око врата.

Да ли ће само Крејг снимати у Србији или ће Београд угостити још неку од ових холивудских звијезда, још није познато. Филм би требало да у биоскопе стигне 2022. године.