latinica  ћирилица
02/08/2021 |  10:17 ⇒ 15:14 | Аутор: СРНА

Потрага за несталим младићем на ширем подручју Требиња и Билеће

Потрага за несталим младићем Милошем Спаићем данас ће бити настављена на различитим локалитетима на ширем подручју Требиња и на подручју општине Билећа, рекао је Срни начелник требињског Штаба за ванредне ситуације Стеван Бекан.
Милош Спаић (фото:hercegovina.info) -
Милош Спаић (фото:hercegovina.info)

Бекан је напоменуо да ће се током дана видјети да ли ће једна екипа ићи да претражује на подручју Билећког језера, али с циљем заштите истраге није могао да каже на којим још локалитетима ће бити настављена потрага.

- Уз све напоре које улажемо још нема ништа конкретно када је у питању потрага за Милошем, која ће бити настављена у капацитету како то буде било потребно и могуће - истакао је Бекан.

Он је поново апеловао да грађани помогну ако имају било какве информације о несталом младићу.

- Тешко је, још немамо никаквих поузданих показатеља и веома је важно да нам, ако га неко види, да информацију - истакао је Бекан.

Он је додао да су осим хеликоптера на терену и полицијски, као и дронови спелеолога и да доста помажу у потрази.

У Полицијској управи Требиње Срни је речено да ће и данас наставити потрагу за несталим младићем и да ће и даље бити укључен хеликоптер Хеликоптерског сервиса Републике Српске.

И из требињске Полицијске управе апеловали су да грађани, уколико примијете несталог младића или чују било какву информацију која може помоћи, обавијесте најближу полицијску станицу на бесплатан број телефона 122.

Двадесеттрогодишњи Милош Спаић нестао је 24. јула.

Висок је између 175 до 180 центиметара, тежине око 75 килограма, средње грађе, кратке црне косе и смеђих очију, има младеж на десном образу, на лијевој руци са унутрашње стране подлактице има тетоважу у облику ромба са натписом на енглеском - земља, ваздух, ватра, вода.

Посљедњи пут је виђен у тексас шорцу, мајици и папучама-јапанкама. Од куће је однио шатор наранџасте боје, а према подацима породице, са Спаићем је нестао и пас мјешанац жуте боје.