latinica  ћирилица
03/08/2021 |  11:12 ⇒ 11:12 | Аутор: СРНА

Шесторо људи повријеђено у саобраћајној незгоди код Приједора

Више лица из Приједора повријеђено је у саобраћајној незгоди на регионалном путу у Саничанима код Приједора, саопштено је данас из приједорске Полицијске управе.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

У удесу, који се догодио ноћас око 23.50 часова, учествовали су "рено", којим је управљало лице чији су иницијали В.Т, и "бе-ем-ве", којим је управљало лице Р.Р.

Тешке тјелесне повреде задобио је В.Т, који је превезен на Универзитетски клинички центар /УКЦ/ Републике Српске у Бањалуци, док је сувозач у истом возилу Д.Б. лакше повријеђен и тренутно је хоспитализован у приједорској болници.

Р.Р. и путник Д.Ш. лакше су повријеђени, док су путник Д.Г. и сувозач Б.А. задобили тешке тјелесне повреде и Б.А. је превезен на УКЦ.

- Имајући у виду период туристичке сезоне са повећаном фреквенцијом возила и вријеме годишњих одмора када долазе грађани из иностранства, те окупљања и дружења која са собом носе и прекомјерно конзумирање алкохола, апелујемо да сви возачи моторних возила поштују саобраћајна правила и прописе, посебно ограничење брзине кретања, те да не управљају возилом под дејством алкохола или других психоактивних супстанци - напомињу из Полицијске управе Приједор.