latinica  ћирилица
03/08/2021 |  14:22 ⇒ 17:17 | Аутор: СРНА

Убица имао несугласице са преминулом комшиницом (ВИДЕО)

Мушкарац чији су иницијали Д.Т. /68/, који је јутрос у Горњем Детлаку код Дервенте ножем убио комшиницу Р.Т. /88/, а ранио Р.Т. /74/, у претходном периоду је лијечен у добојској болници, а са преминулом је имао одређене несугласице, рекао је начелник Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој Драган Сушић.
Увиђај - убиство - Фото: РТРС
Увиђај - убиствоФото: РТРС

Сушић је навео да је према досадашњем дијелу истраге утврђено да је Д.Т. у претходном периоду имао одређених несугласица са комшиницом, која је од задобијених повреда преминула, док је друга комшиница након болничког збрињавања отпуштена на кућно лијечење.

- У току је увиђај који врше дежурни окружни јавни тужилац и полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције - рекао је Сушић на конференцији за новинаре.

Сушић је рекао да је Д.Т. ухапшен непосредно након дојаве коју су примили око 7.00 часова и да ће бити предат на поступање надлежном тужилаштву.

Према незваничним информацијама, мотив за убиство и напад је врачање, а комшија је спријечио теже повређивање седамдесетчетворогодишње Р.Т, чија је кућа на око 500 метара удаљена од преминуле.