latinica  ћирилица
04/08/2021 |  17:50 ⇒ 21:56 | Аутор: РТРС

Вишковић: Само јединствени можемо да се сачувамо (ВИДЕО)

Морамо сви озбиљно да приступимо обављању наших задатака и да сачувамо постигнуто јединство које смо и кроз закључке Народне скупштине у Републици Српској постигли, изјавио је премијер Српске Радован Вишковић након састанка руководства Српске и Србије у Београду.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

Састанак је, наводи Вишковић, имао тон да су "сви, без обзира на то да ли су у власти или опозиција, били на истом задатку, а то је да само јединствени можемо да се сачувамо у овим временима која долазе".

- Знамо да ће они који су све то и пројектовали покушати да то јединство у неком периоду ослабе или да нађу некога међу политичарима у Српској који би, на неки начин, "искочили" из тог јединства - истакао је Вишковић.

Вишковић је поручио да се нада да су сви довољно свјесни тежине задатка.

- Данас су овдје више него јасно послате поруке да ће, ко год буде кренуо илу се усудио да крене таквим путем, бити више него осуђен од стране грађана у Србији и Српској. Надам се да нико себи неће дозволити тај луксуз да у неком периоду изда јединство које смо тешком муком успјели да придобијемо - нагласио је Вишковић.