latinica  ћирилица
05/08/2021 |  08:20 ⇒ 09:22 | Аутор: РТРС

Данас почиње Нектар Фреш Вејв Фестивал

Посјетиоци из петнаестак земаља пристигли су на девето издање Нектар Фреш Вејв Фестивала, које ће обиљежити и рекордан број новинарских екипа и других представника медијских кућа из земље и региона.
Фреш Вејв Фестивал (фото: freshwavefestival.com) -
Фреш Вејв Фестивал (фото: freshwavefestival.com)

Шездесет реномираних извођача са свјетске и регионалне музичке сцене наступиће на деветом Нектар Фреш Вејв Фестивалу, који ће се у наредна три дана одржати на бањалучкој тврђави Кастел.

Тродневни спектакл без премца са до сада највећом бином и фестивалском продукцијом која до сада није виђена у БиХ. Листу од шездесет извођача који ће наступити на деветом издању предводе апсолутне иконе свјетске електронске музичке сцене: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, SASHA.

Резиденти Нектар Фреш Вејв Фестивала Младен Томић, Небс Џек, Јома Маја и Вуди  предводе регионалне извођаче који ће предстојећег викенда придружити звијездама фестивала. Енерџи бина Фестивала и овог љета представља регионалну музичку посластицу, а листу извођача који ће наступити на овој бини предводе имена као што су: Петар Дундов, Space Motion, Forest People, Дамир Хофман, Марко Вуковић, Roxa, Coeus, Синиша Тамамовић, Кристијан Молнар, Bokee, ТКНО, Милош .ујовић и многи други!

На Јегермајстер лајв бини фестивала, за љубитеље живих наступа, побринуће се Војко В, Клинац, Кранкшвестер, Ајс Нигрутин и Тимбе, Марчело, Брутал Протест, Косник, Фоx, Суреал. Осим фестивалских бина посјетиоце очекују фан зоне и други садржаји који ће се реализовати у сарадњи са медијским покровитељима, пријатељима и партнерима фестивала.

Фестивалске капије се отварају у 20 часова, детаљну сатница биће објављена на фестивалу, а посјетиоце позивамо да на вријеме буду на тврђави и тако се осигурају да неће пропустити своје омиљене извођаче и звијезде овогодишњег издања Нектар Фреш Вејв Фестивала!

Одлуком надлежних за улаз нису потребни, тестови и сертификати о вакцинацији против вируса корона али организатори апелују на све посјетиоце да се понашају према важећим епидемиолошким препорукама и одговорно!

Организатори напомињу да сви који су задржали прошлогодишње улазнице исте могу искоритсити за улазак на овогодишње издање Фестивала.