latinica  ћирилица
05/08/2021 |  21:08 ⇒ 22:07 | Аутор: РТРС

Додик: Осигураћемо најбољи статус и стабилност за Српску (ФОТО)

Првом мјесном изборном конференцијом у градској организацији СНСД-а Бањалука, која се вечерас одржава у Крупи на Врбасу, почела је додатна консолидација СНСД-а у Бањалуци, изјавио је предсједник СНСД-а Милорад Додик.
СНСД - Фото: РТРС
СНСДФото: РТРС

СНСД није одустао и неће одустати од Бањалуке у смислу јачања њених капацитета, поручио је Додик, додавши да "то чинимо са републичког нивоа, а чинићемо и кроз локалну скупштину".

- На наредним локалним изборима доћи ће до веома снажне рехабилитације СНСД-а на позицији градоначелника Бањалуке. То је веома важно јер градоначелник Бањалуке треба коренспондирати са свим другим нивоима власти. Наше политике су биле најодговорније за Републику Српску, Бањалуку и овај народ и наша политика ће као таква остати снажна и спроводиће се у читавој Српској - истакао је Додик.

Прва мјесна изборна конференција у градској организацији СНСД-а Бањалука

Додик је додао да политике СНСД-а имају велики утицај и на политике које се остварују на нивоу БиХ, те на политике које се воде на регионалном и глобалном нивоу.

- Ми имамо велике међународне пријатеље у Русији и Кини које су то показале у Савјету безбједности штитећи међународно право и право саме Републике Српске - рекао је Додик на првој мјесној изборној конференцији у градској организацији СНСД-а Бањалука.

Додик је додао да су представици Кине у Савјету безбједности указали да се треба чути и оно што говори Српска.

- СНСД наставља са тим политикама и осигураће најбољи статус и стабилност за Републику Српску - поручио је Додик.