latinica  ћирилица
05/08/2021 |  21:39 ⇒ 22:06 | Аутор: РТРС

Цвијановић: СНСД гради Републику Српску

СНСД гради Републику Српску и зато позивам све на окупљање око СНСД-а, изјавила је потпредсједница ове странке Жељка Цвијановић.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Бањалука је важна за СНСД, али и СНСД за Бањалуку, што смо и показали у протекле двије деценије радећи и градећи све оно што је неопходно овом граду. То ће бити политика странке и за будуће вријеме - истакла је Цвијановић на првој мјесној изборној конференцији у градској организацији СНСД-а Бањалука.

Цвијановић је поручила "да почетак овог процеса можда изњедри и нешто ново, а то је занављање партије по чему је СНСД препознатљив и о томе свједочи Организација младих СНСД-а".

- Сигурна сам да ће жене кроз овај додатни активизам и унутарстраначки изборни процес показати што могу и што смо увијек могле у оквиру СНСД-а - нагласила је Цвијановић.

Према њеним ријечима, прва мјесна изборна конференција у Крупи на Врбасу је важан изборни процес у СНСД-у јер значи занављање партије и ново додатно окупљање.

- Овај процес почиње у Мјесном одбору СНСД-а Крупа на Врбасу и биће настављен широм Бањалуке. Очекујем да све оно што смо зацртали као своје политике буде остварено на локалном и републичком нивоу - изјавила је Цвијановић.