latinica  ћирилица
06/08/2021 |  13:27 ⇒ 13:27 | Аутор: РТРС

Сбербанк а.д. Бањалука – Банка која разумије и мисли на своје клијенте

Сбербанк а.д. Бањалука се у протеклом периоду залагала за ублажавање посљедица узроковане вирусом корона, које су се одражавале на пословање њених клијената.
Збербанка - Фото: РТРС
ЗбербанкаФото: РТРС

Посебну подршку пружила је микро предузећима, која су се суочавала са изазовима у пословању узрокованих пандемијом

Подршка се реализовала кроз уступање огласног простора на лед дисплеју (кровна реклама) на возилима Патрол таксија и Цегера. На овај начин, Банка је помогла својим клијентима да без накнаде промовишу своје производе и услуге и тиме позитивно утичу на повећање прихода,а самим тим и на укупно пословање.

- Задовољство нам је што нас Сбербанк а.д. Бањалука прати у нашем редовном пословању. Имамо јако добру дугогодишњу сарадњу. Задовољни смо са запосленима Банке односно са квалитетом услуге, а подршка коју смо добили кроз уступање мјеста за рекламу је доказ да нас разумију, те је ово за нас још један показатељ да нисмо погријешили у одабиру Банке партнера - рекли су из фирме "Про-форест" д.о.о.Бањалука.

- Презадовољни смо са досадашњом сарадњом и увијек смо имали апсолутно поштовање са једне и разумијевање са друге стране, те адекватна рјешења за наше потребе. Ово је Банка која мисли на своје клијенте, а кроз овај вид помоћи још једном је то потврдила - рекли су овом приликом из "Фарме Ратковић" Бањалука.

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Сбербанк а.д. Бањалука, која ће се и у наредним годинама трудити да разумије потребе својих клијената и локалне заједнице у којој послује.

- Поносни смо што смо на овај начин оправдали повјерење наших клијената, те ћемо и у наредном периоду развијати наше пословање, а производе и услуге намијењење микро клијентима учинити повољнијим, бољим и доступнијим - рекао је овом приликом Гордан Ђукић, директор продаје и мреже филијала.

Више информација о производима и услугама, сви заинтересовани могу добити на бесплатан број контакт центра 0800 59 999, лично у пословницама Сбербанк БањаЛука као и путем интернет странице банке www.sberbankbl.ba.