latinica  ћирилица
06/08/2021 |  14:13 | Аутор: РТРС

Милинковић: Очекујем добру реакцију на кризу резултата

Тренер фудбалера Борца, Зоран Милинковић, који је на клупу "црвено плавих" сјео прије десетак дана, завовољан је како су играчи радили у овом периоду. Милинковић истиче да бањалучане у Посушју очекује тежак меча, али вјерује и да актуелни шампиони БиХ могу до повољног резултата. Сматра да је ривал, екипа Посушја, квалитетан тим и да тренутно стање на табели не одлсикава реално стање.
Бојан Павловић и Зоран Милинковић - Фото: РТРС
Бојан Павловић и Зоран МилинковићФото: РТРС

-Ријеч је о доброј и организиваној екипи. Мој утисак је да су, посебно у мечу са Сарајевом, могли да добију и више од тог пораза. Морамо да обратимо пажњу на све њихове врине које имају. Ипак, наша обавеза је као шампиона да у сваку утакмицу, па тако и ову улазимо са жељом за добијемо, да освојимо три бода - рекао је тренер бањалучана, Зоран Милинковић.

"Црвено плави" ће у овој утакмици бити без повријеђених Кујунџића и Кулашина. И поред тога, "црвено -плави "су увјерени да су квалитетнија екипа и да могу до бодова.

-Противник у ову утакмицу улази из лоше серије. Исто тако ни ми неможемо биит потпуно задовољни са до сада освојеним бројем бодова. Наравно да идемо доље да одиграмо једну мушку утакмицу, храбро и да покушамо да узмемо три бода - истакао је голман Борца, Бојан Павловић.

Утакмица Посушје - Борац на програму је у недјељу, од 16 часова и 55 минута.