latinica  ћирилица
15/08/2021 |  10:53 ⇒ 28/11/2023 | 13:11 | Аутор: РТРС

Подкаст Радио Sport Box од 17. августа на Јутјуб каналу и порталу РТРС-а (ВИДЕО)

Подкаст Radio Sport Box jе нова емисија у продукцији Радија Републике Српске, уредника и водитеља Бојана Божића.
Бојан Божић - Фото: РТРС
Бојан БожићФото: РТРС

- Ово је први подкаст на Радио-телевизији Републике Српске. У суштини, мислим да је подкаст будућност емитовања и ми на Радију Републике Српске смо се одлучили на овакав један подухват који ће, надам се, бити занимљив. Оно што је битно да ће ово бити једна нова радијска емисија, у новом руху, која ће моћи и да се гледа - нагласио је Божић.

Иако је из самог назива јасно да је спорт централна, он, ипак, неће бити и једина тема. Божић истиче да ће емисија бити занимљива и за саме спортисте као родитеље чија се дјеца баве спортом, али и за ширу публику.

- Надам се да ће бити занимљив онима који га буду гледали и слушали, а намијењен је свим узрастима, од 7 до 77 година - додао је.

Божић је најавио бројне и занимљиве госте, а прва међу њима биће прослављена кошаркашица Слађана Голић.

- Слађана Голић је обиљежила једну спортску епоху и одиграла је највише утакмица за репрезентацију Југославије. Такви људи имају шта да кажу и да пренесу знање млађим генерацијама - рекао је Божић.
 
Подкаст Radio Sport Box ће бити доступан на Јутјуб каналу и порталу РТРС-а сваког другог уторка у 18 часова, а прва емисија је планирана за 17. август.