latinica  ћирилица
31/08/2021 |  12:55 ⇒ 14:06 | Аутор: СРНА

Предсједница Српске ђацима пожељела успјешну школску годину

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је почетак нове школске 2021/2022. године ученицима и њиховим родитељима, учитељима и наставницима, као и запосленима у школству, са жељом да она буде успјешна.
Жељка Цвијановић - Фото: СРНА
Жељка ЦвијановићФото: СРНА

- Посебне честитке упућујем најмлађим школарцима, првачићима, који први пут сједају у ђачке клупе, уз жељу да им школа буде мјесто радости, дружења и оаза знања и вјештина - навела је Цвијановић у честитки.

Цвијановић је нагласила да почетак наставног процеса ове школске године представља велики догађај, с обзиром на то да се послије новог начина рада и учења које је наметнула епидемија вируса корона, ученици враћају у школске клупе и редовној настави.

- Увјерена сам да ће се, уз поштовање мјера и препорука струке, извођење наставе у учионицама несметано одвијати, те да ће нова школска година почети са обновљеном енергијом и оптимизмом, а завршити са успјехом и добрим резултатима - поручила је Цвијановић.

Она је нагласила да је образовање темељ сваког напредног друштва и једно од њених најважнијих сегмената, саопштено је из Кабинета предсједнице Републике.

- У том смислу поздрављам сваку иницијативу која има за циљ унапређење образовног процеса, прилагођену потребама и интересовањима ученика, али и потребама тржишта рада - навела је Цвијановић.

Предсједница Републике пожељела је ђацима да буду успјешни у стицању нових знања и спознаја.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)