latinica  ћирилица
09/09/2021 |  11:49 ⇒ 11:51 | Аутор: АТВ

Умичевић: Додикова безрезервна подршка спортским клубовима

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик дао је безрезревну подршку предсједнику Рукометног савеза Републике Српске Маринку Умичевићу, који је досад урадио безброј добрих ствари за рукомет у Српској, и обећао да ће у јануару идуће године помоћи клубове Прве и Друге лиге.
Додик и Умичевић - Фото: СРНА
Додик и УмичевићФото: СРНА

Након разговора са српским чланом Предсједништва БиХ, Умичевић је истакао да му је изузетно драго да ће Милорад Додик помоћи прволигашке и друголигашке клубове који се налазе у тешкој финансијској ситуацији.

- Српског члана Предсједништва БиХ упознао сам о стању у рукомету. Истовремено смо се дотакли политике и тренутног стања у Скупштини града Бањалука у којој сам четврти пут заредом одборник - изјавио је Умичевић.

Он је истакао да је српски члан Предсједништва БиХ итекако упознат о свим активностима Рукометног савеза Републике Српске, преноси АТВ.

- Видио сам да има све информације и то ме посебно радује и даје мотив за даљи рад. Драго ми је што је Милорад Додик нашао слободног времена за разговор, а још сам срећнији што је спреман да нам помогне као што је то чинио и раније. Послије овог угодног састанка изашао сам више него презадовољан, јер сада очекујем још боље дане за рукомет и клубове, као и спорт Републике Српске у цјелини - нагласио је Умичевић.