latinica  ћирилица
09/09/2021 |  12:47 ⇒ 17:25 | Аутор: РТРС

Ђокић: Тубин ојачао посланички клуб СП-а (ВИДЕО)

Лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је данас у Бањалуци да народни посланик Милан Тубин свој даљи политички ангажман наставља у овој странци.
Милан Тубин и Петар Ђокић - Фото: РТРС
Милан Тубин и Петар ЂокићФото: РТРС

Ђокић је рекао да Тубин, као кадар из Приједора, може дати свој политички допринос раду СП-а у тој регији, али и Клубу посланика СП-а у парламенту Српске.

- Најбољи избор је да свој политички живот настави у оквиру ове партије. Ми ћемо, захваљујући томе, имати још развијенији Клуб посланика. Прошле године смо имали покушај пуча у партији, који је пропао и ми смо га у цијелости санирали - истакао је Ђокић.

Нови кадар Социјалистичке партије Милан Тубин нагласио је да ће својим радом и трудом настојати да оправда повјерење које му је указано пријемом у једну од најстаријих партија у Српској.

- Ова странка има дугу традицију у Поткозарју из којег ја долазим, гдје је социјалистичка идеја заступљена од давних времена. Надам се да ћемо градити добру будућност за све грађане Републике Српске, приједорску регију, али и сам град Приједор - навео је Тубин додајући да одлука о доласку у СП није од јуче, већ да разговори трају дуже вријеме.

Тубин је напоменуо да није био сагласан са идејом претходних странака у којима је био ангажован.