latinica  ћирилица
10/09/2021 |  10:14 ⇒ 10:19 | Аутор: РТРС

Меркатор наставља да награђује: Освоји смарт технику за јубиларну десетку (ВИДЕО)

Меркатор наставља да награђује своје купце кроз пројекат "Моји брендови, наше вриједности“.
Наградна игра Меркатор (Фото: Меркатор) -
Наградна игра Меркатор (Фото: Меркатор)

Десети по реду, већ трећу годину заредом, овај пројекат окупља најшири асортиман домаћих и регионалних брендова.

- У наредна два мјесеца колико ће трајати наградна игра, сви купци ће имати прилику да освоје 40 вриједних награда: 10 x мобилни телефон Samsung Galaxy A22 5G, 10 x playstation 5, 10 x смарт ТВ Philips и 10 x лаптоп Acer - саопштено је из Меркатора.

- Пројекат "Моји брендови наше вриједности" постоји већ пуне три године и ово је његова десета, јубиларна реализација на коју смо јако поносни. Из године у годину окупљамо све већи број домаћих и регионалних брендова који препознају јачину овог пројекта и желе бити дио регионалне синергије кроз Меркатор Групу. Због јубиларне десете реализације ове наградне игре, гледали смо да и појединачни број награда буде исти, а уједно да буду у корак с временом па смо тако спојили традицију брендова, модерну комуникацију и смарт техничке уређаје под називом "Освоји смарт технику за јубиларну десетку!" Сигурна сам да ће наши купци и даље уживати у куповини у Меркатору, и да кроз "Моје брендове" уз повољне цијене имају прилику освојити једну од ових вриједних награда – изјавила је Ирена Миличевић Вукоја, директорка сектора маркетинг и ПР.

Наградна игра траје од 9.9. до 3.11.2021. и могу учествовати сви купци који остваре минималну куповину у вриједности од 30 КМ и више у Меркатор продавницама, са минимално једним артиклом који је на полицама и у каталогу означен ознаком "Моји брендови".

У наредна два мјесеца на полицама Меркатор продавница потражите производе са ознаком "Моји брендови". Након куповине попуните купон, убаците у предвиђену кутију, сачувајте рачун и учествујте у наградној игри.