latinica  ћирилица
10/09/2021 |  10:35 | Аутор: РТРС

Путем мобилне апликације до готовинског кредита у износу до 50.000 КМ

Путем Addiko Mobile апликације грађани од сада имају и могућност да из удобности свога дома поднесу захтјев за Addiko mKredit у износу од 1.000 до 50.000 КМ уз рок отплате до 10 година
Адико банка кредити (Фото: Addiko banka) -
Адико банка кредити (Фото: Addiko banka)

Цјелокупан процес обраде кредита путем мобилне апликације, како кажу из Addiko банке Бањалука, одвија се изразито брзо и једноставно.

- Непрестано мислимо на вријеме и свакодневицу наших постојећих и нових клијената и зато смо у оквиру дигиталне трансформације Addiko банке Бањалука омогућили грађанима да аплицирају за кредит у било којем моменту и гдје год се они налазили. Сам процес подношења захтјева за кредит траје кратко, а информација о прелиминарном одобрењу кредита стиже за свега три минуте. Уз само један долазак у најближу пословницу и потпис већ спремне документације, одобрени кредит недуго након тога је на рачуну клијента - изјавила је Милка Чађо, директорка Одјела управљања производима за становништво у Addiko банци Бањалука.

У протеклом периоду Addiko банка Бања Лука такође је корисницима Addiko Mobile услуге омогућила и биометријске функционалности, односно пријаву у апликацију и потпис налога идентификацијом лица или отиском прста, а све у циљу што беспријекорније заштите података, као и поједностављења идентификације. Осим тога, све бржи начин живота захтијева још бржу и ефикаснију услугу, што су препознали у Addiko банци Бањалука, а и многобројна истраживања потврђују све масовнију потребу грађана за кориштењем услуга дигиталног банкарства.

- Конкретно услуге Addiko дигиталног банкарства ове године, у односу на претходну, користи 35 одсто више клијената. У Аддико банци услугу мобилног банкарства клијенти добијају бесплатно приликом уговарања текућег рачуна, а све накнаде за плаћања путем мобилног банкарства су 50 одсто повољније у односу на плаћања на шалтеру и то су само неки од бенефита због којих грађани све више користе услуге дигиталног банкарства. Опција подношења захтјева за Addiko mKredit путем апликације Аддико Мобиле додатно ће умањити гужве у пословницама и у корак са савременим начином живота, грађани практично добијају банкарство на длану - закључила је Милка Чађо, директорица Одјела управљања производима за становништво у Addiko банци Бања Лука.

Клијенти Аддико банке Бањалука препознали су бенефите и претходно лансираних дигиталних услуга, те, поред услуге Addiko Mobile , све активније користе услуге Addiko webKredit (подношење онлајн захтјева за готовински кредит), Addiko Chat Banking на Виберу, Addiko EBankза физичка и правна лица. Из Addiko банке Бањалука и за убудуће најављују иновације и изненађења за постојеће и нове клијенте. Све додатне информације о производима и услугама потражите на страници addiko-rs.ba, новости пратите на Фејсбук страници Addiko Банк Бањалука, а за сва питања позовите Addiko Контакт центар на 051 951 000.