latinica  ћирилица
10/09/2021 |  12:57 ⇒ 14:35 | Аутор: СРНА

Вучић: Српство је васкрсло; Објавио видео поводом Дана српског јединства

Предсједник Србије Александар Вучић објавио је на свом "Тик-Ток" налогу најновији видео-снимак поводом предстојећег Дана српског јединства, слободе и националне заставе - 15. септембра, уз поруку да је српски народ један и недјељив.
Александар Вучић (Фото: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC) -
Александар Вучић (Фото: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC)

На видео-снимку, уз хештаг "српство је васкрсло", приказани су кадрови из времена Првог свјетског рата гдје српска војска носи српску заставу, као и кадрови из данашњице, гдје Восјка Србије, гарда, српски спортисти, омладина носе заставу Србије.

Видео је пропраћен аудио-текстом, у којем наратор каже да су српску заставу носили најбољи и насмјелији, бранили су је животом и ниједна није пала у руке непријатеља. 

 

@predajanijeopcija

“Српство је васкрсло!”  ##15septembar ##Dansrpskogjedinstva ##nacionalnazastava ##sloboda ##Srbija ##Srpska

original sound - Aleksandar Vučić

- Наши преци су на Солунском фронту са њом на челу ослободили отаџбину. И данас је она наш понос. Свуда гдје куца српско срце и гдје се чује српско име. Српски народ је један и недјељив и наша прошлост и будућност је заједничка. 15. септембар је наш дан, Дан српског јединства, слободе и националне заставе. Са нама је када се веселимо и када славимо побједе, зато што смо поносни на оно што јесмо. За претке и потомство. За прошлу и будућу славу, развијмо тробојку - поручено је у видеу.