latinica  ћирилица
10/09/2021 |  13:16 ⇒ 13:36 | Аутор: РТРС

Ритам Европе - Отворено гласање за најбољу пјесму (ВИДЕО)

Бањалука, Шипово, Мркоњић Град, Рибник… цијела наша регија нема свог кандидата, ове дјевојке треба да буду заједнички фаворити.
Ритам Европе - Фото: Screenshot
Ритам ЕвропеФото: Screenshot

Пошто из ове регије за Ритам Европе, Малу Евровизију како је зову, имамо талентовану Дражену и Уну из Језера подржимо их сви својим СМС гласом.

Општина Језеро је у марту 2021.године потписала споразум са Игором Карадаревићем, директором највећег такмичења за младе теленте "Ритам Европе".

Одржана је аудиција у општини Језеро на којој су изабране прве представнице Дражена Николаш и Уна Палалић. Дјевојке су се са стручним тимом вриједно спремале како вокално, тако и кореографски.

Поред тога што представљају своју општину, ове дјевојке су и представнице државе Израел, а пјесма са којом наступају носи назив "Set me free".

      View this post on Instagram

A post shared by Ritam Evrope (@ritamevrope)

Након тромјесечних припрема Дражена и Уна су снимиле спот чија се промоција очекује 25. септембра на РТРС-у.

Начлница Снежана Ружичић, заједно са својим представницама, планира промоцију спота и у сусједним општинама које немају свог представника на овом такмичењу.

Подршку дјевојкама и општини Језеро можете дати тако што ћете послати СМС на број 091510720, а текст поруке је: Пјесма (размак) 14. Цијена једне поруке је 0,92 КМ, а број порука који можете да пошаљете је неограничен.