latinica  ћирилица
12/09/2021 |  10:44 ⇒ 16:18 | Аутор: РТРС

Бањалучанка Мирна Самарџић - креаторка која усрећује себе и друге (ВИДЕО)

Бањалучанка Мирна Самарџић усрећује и себе и друге, а сфера њеног интересовања је мода.
Мирна Самарџић - Фото: РТРС
Мирна СамарџићФото: РТРС

Бити другачији, а ипак бити у корак с актуелним модним трендовима, то је оно што већина дјевојака жели. Неке то постижу са одјећом купљеном у популарним трговинама, а оне мало спретније и креативније саме осмисле своје комбинације за сваки дан, али и за посебне ситуације. Тако је и Мирна почела.

Модерне технологије, савјети искусних кројачица и машта били су довољини да ова насмијана дјевојка своје жеље и оствари. Тако је од облачења себе, другарица и родбине пожељела да направи и нешто озбиљније. Настала је прва колекција коју је назвала "Африка".

Док многи инспирацију траже на друштвеним мрежама или међу познатим инфлуенсерима и личностима, њена идеја водиља била је нешто сасвим друго.

Лепршаве панталоне, кимона који се могу носити на неколико начина, трендовски топићи, јакна, наизглед су уобичајени комади одјеће, али им је Мирна дала свој печат, обраћајући пажњу на неке детаље које баш и не виђамо често. Чекамо наредну инспирацију и колекцију, а до тада Мирна има поруку .

Ведрина којом зрачи сигурно ће бити лајт мотив и за друге младе људе који још нису скупили храбрости за први корак у остварењу својих снова.