latinica  ћирилица
12/09/2021 |  15:36 ⇒ 20:09 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Све што је урађено за 20 година припада СНСД-у (ВИДЕО)

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да све што је урађено на подручју града Бањалука у посљедњих 20 година припада СНСД-у и напорима које су улагали и учинили овај град сасвим другачијим.
Жељка Цвијановић и Владо Ђајић у Поткозарју - Фото: РТРС
Жељка Цвијановић и Владо Ђајић у ПоткозарјуФото: РТРС

- Зашли смо у сва села, урадили много тога и намјеравамо да урадимо још много тога - рекла је новинарима Цвијановић, која је данас присуствовала изборној конференцији Мјесног одбора СНСД-а Поткозарје.

Цвијановић је рекла да је добро да СНСД има скупштинску већину у Скупштини града Бањалука која разумије шта су потребе града.

- Нажалост, имамо градоначелника који нема свијест о томе шта су потребе града. Градоначелник је искористио неко чудно политичко вријеме кроз разне приче и празна обећања која није чак ни почео да реализује, нити је у плану да реализује - навела је Цвијановић.

Она је поручила да СНСД жели да врати политику у реалне оквире и да грађани знају да је политика та која треба да извршава своја обећања.

Цвијановић је додала да је данашњи скуп у Покозарју прилика да се спроведу унутарстраначки избори како би дошли до квалитетних мјесних одбора.

Фото: РТРС

- Овај догађај посебно доживљавам као важну чињеницу да се овдје разговара са мјештанима, са грађанима и са члановима странке - истакла је Цвијановић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је новинарима да овај одбор наставља са мјесним изборним конференцијама.

Фото: РТРС

- Јавности је познато да смо ми у СНСД учланили више од 2.000 нових чланова и тиме показујемо народу оно што јесмо, да смо најјача државотворна парзија која може да носи све проблеме у Републици Српској и да сачува Републику Српску, са лидером СНСД-а Милорадом Додиком и предсједником Републике Српске Жељком Цвијановић на челу - истакао је Ђајић.

Он је рекао да град Бањалука у овом тренутку нема градоначелника и да све што се дешава у градско управи јесу дјечије игре које иду на штету грађана, дјеце и будућности града Бањалука.