latinica  ћирилица
13/09/2021 |  21:19 ⇒ 21:50 | Аутор: РТРС

Пилић за РТРС: И након пораза, Ђоковић је најбољи (ВИДЕО)

Поразом од Медведева расрпшени су снови Ђоковића да освоји календарски Гренд слем и постане најбољи тенисер свих времена.
Никола Пилић - Фото: РТРС
Никола ПилићФото: РТРС

Осим негативног резултата овогодишње финале УС Опена памтиће се и по искреним емоцијама Новака Ђоковића након пораза од Медведева.

Мало ко је у свијету спорта остао равнодушан након Ђоковићеве емотивне реакције послије пораза од Медведева. Показао је људску страну, није крио емоције да му је пораз тешко пао, али и да је дирнут подршком публике у Њујорку.

Прослављени тренер, Никола Пилић, за нашу телевизију каже да притисак није утицао на коначни исход већ да ово једноставно није био дан Новака Ђоковића.

Синоћ се очекивао историјски тренутак да Ђоковић освоји календарски слем и 21. Гренд слем титулу. За Николу Пилића, без обзира на пораз у финалу УС Опена, Ђоковић је најбољи свих времена.

На 21.Гренд слем титулу Ђоковић ће морати да сачека. Умјесто титуле у Њујорку, својом једноставношћу и искреношћу, освојио је срца публике и управо би то могло да буде покретачка снага за нове подухвате најбољег свјетског тенисера.