latinica  ћирилица
14/09/2021 |  13:34 | Аутор: РТРС

Три милиона марака за модернизацију Нестро бензинских станица

Компанија Нестро петрол планира да до краја текуће године ребрендира четири Нестро бензинске станице и то у Прњавору, Новом Граду, Вишеграду и бензинску станицу Приједор 2.
Раис Сафин (Фото: Nestro Petrol) -
Раис Сафин (Фото: Nestro Petrol)

- Током наредне године ребрендигом ће бити обухваћено осам бензинских станица, а за пет година овај процес биће завршен на још 40 бензинских станица. Обим инвестиција на овим пројектима износи око три милиона КМ - каже Раис Сафин, генерални директор Нестро петрола.

Он појашњава да иако је купцима највидљивија визуелна промјена, компанија тежи ка обезбјеђивању високог нивоа заштите животне средине, сигурног радног окружења и корисничке услуге као и високог нивоа квалитета производа и услуга које нуди Нестро петрол.

Сафин истиче да се током ребрендинга изводе систематски радови на контроли свих структурних елемената, мониторингу и контроли манипулативног система за истакање и испоруку нафтних деривата, електроинсталационих система и многих других техничких елеменента који се користе у свакодневном раду бензинских станица, што је у коначници велики значај за клијента у смислу квалитета.

У складу са Стратегијом развоја, компанија планира улагање у развој и ширење Нестро мреже, куповином постојећих или изградњом потпуно нових објеката.

У том правцу већ идуће године планирана је реконструкција једног постојећег објекта, што је у смислу опсега радова еквивалентно изградњи бензинске станице од самог почетка, као и изградња новог малопродајног објекта.

- Наш циљ је задржати лидерску позицију на тржишту те модернизацијом и проширењем малопродајне мреже повећати наш тржишни удио у БиХ - закључио је Сафин.