latinica  ћирилица
15/09/2021 |  09:36 ⇒ 10:19 | Аутор: РТРС

Етно ансамбл "Успомене" из Дрвара пјесмом спаја Српску и Русију (ФОТО/ВИДЕО)

Радио телевизија Републике Српске медијски сервис грађана Српске труди се да својим активностима "покрије" све оне просторе на којима смо гледани, односно настојимо да посјетимо оне средине које нису званично у саставу Српске, а из њих се јако мало или готово никако не извјештава, нити се прате и промовишу догађања. Желимо да и те средине добију своје мјесто у медијском етеру.
Владимир Милаковић - Фото: РТРС
Владимир МилаковићФото: РТРС

Ако до сада још нисте чули за Етно-ансамбл "Успомене" ово је прилика да упознате четири младе, прекрасне, талентоване дјевојке из Дрвара, које сјајно пјевају, а сутра ће имати и промоцију свог музичког спота.

У Радничком дому у Дрвару сутра од 19 часова биће одржана промоција спота руске пјесме "ОЙ ТЫ ПОРУШКА, ПАРАНЯ", коју је отпјевао Етно ансамбл "Успомене".

Етно ансамбл "Успомене" из Дрвара

- Посебно сам срећан што на  данашњи празник, Дан српског јединства, слободе и националне заставе могу да најавим, проширим, један лијеп пројекат, а то је љубав према братском, руском народу - рекао је Владимир Милаковић наш колега, ТВ сниматељ и менаџер овог пројекта.

Истакао је да су дјевојке из Ансамбла својим гласом окупирале његову пажњу и самим тим, како је навео, родила се идеја да се крене у реализацију спота.

- Одлучили смо се за руску народну пјесму, која ће приближити руску културу и обичаје српском народу - додао је он.

Истакао је да су управо, кроз аутентичне дијелове, руску кореографију и костимографију, коју су користили у видео споту покушали да промовишу и представе руску културу нашем народу.

Милаковић се захвалио свима који су учествовали у пројекту, а посебно РТРС који је копродуцент пројекта.