latinica  ћирилица
15/09/2021 |  13:58 ⇒ 13:58 | Аутор: ТАНЈУГ

Радоњић: Покушаћемо да будемо што бољи

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да ће екипа покушати да оствари све циљеве ове сезоне.

- Од самог старта смо имали одређене проблеме што се тиче повреда. Надали смо да ће то брзо да прође и очекивали да ћемо моћи да урадимо припремни период како само жељели. То је функционисало до турнира у Минхену. То смо добили нову ситауцију повреда и показало да морамо да откажемо наступ у Грчкој - рекао је Радоњић новинарима на конференцији у хали "Александар Николић".

Радоњић је рекао да тим неће бити комплетан пред први меч у АБА лиги против Сплита.

- Вајт ће бити дуже одсутан, деликатно је питање када ће на терен. Према извјештајима доктора минимум три мјесеца га неће бити на паркету. Даћемо све од себе да будемо што је могуће бољи. Ситуација је тешка и сви смо тога свјесни. Непотребна је велика прича о томе. Анализираћемо ситуацију покушаћемо да нађемо рјешења - навео је тренер црвено-бијелих.

Тренер Звезде упитан је и какви су циљеви у сезони која долази.

- Ове сезоне желимо да будемо бољи у Евролиги него прошле. У АБА лиги је јака конкуренција, најјача од оснивања. Покушаћемо да будемо што бољи, да пружимо макисмум у свим такмичењима и да пробамо да урадимо оно чиме бисмо били задовољни на крају сезоне -  поручио је Радоњић.