latinica  ћирилица
16/09/2021 |  12:13 ⇒ 14:43 | Аутор: srpskainfo.com

Миљановић: Форма је у успону, надам се најбољем мечу до сада

Форма нам је у успону и надам се да ћемо против Широког Бријега пружити најбољу партију у досадашњем дијелу сезоне, поручио је тренер Борца, Немања Миљановић пред дуел против Широког Бријега, сутра од 20 часова.
Немања Миљановић (фото: Дарко Драгичевић / РАС Србија) -
Немања Миљановић (фото: Дарко Драгичевић / РАС Србија)

Предстојећи дерби је веома важан за оба тима. Борцу су неопходна три бода како би ухватио прикључак за врхом, док Широки жели да прекине серију ремија. Херцеговачки тим је наиме тренутно на девет бодова, остварили су једну побједу уз шест ремија и имају гол разлику 3:2.

- Очекује нас тврд меч и веома јак противник који је у досадашњем дијелу првенства примио мало голова, али је мало и дао. Воле да имају посјед, имају свој систем игре од којег не одступају. Довођењем Мујана и Благаића су добили оно што им је требало у завшрном нападачком дијелу и сигурно је да ће бити бољи. Ми играмо кући и као на сваком мечу идемо на три бода. То је једини резултат који нас занима. У узлазној смо форми, екипа расте тако да се надам да ћемо против Широког приказати најбољу партију у досадашњем дијелу сезоне - поручио је Миљановић.

Нападач Јово Лукић се такође враћа у форму и сви се надају да ће ускоро голгетер постићи и првенац у новон сезони.

- Широки је заиста тврд ривал, тако да нас очекује тешка утакмица. Ипак, као што је тренер рекао у све бољој смо форми, тако да нам је потребан тријумф и надам се да ћемо га остварити. Требају нам три бода. Као и екипа, и ја играм све боље. Имао сам паузу дугу осам мјесеци, било је мало страха на повратку али сад радим све боље, тако се и осјећам, па се надам да ћу као и екипа бити све бољи - поручио је Лукић.

Борац у овом дуелу не може рачунати на дефанзивца Ђорђа Милојевића и крилног играча Милана Вушуровића, док Страхиња Бошњак још није регистроиван. Меч се игра од 20 часова.