latinica  ћирилица
16/09/2021 |  19:36 ⇒ 22:15 | Аутор: РТРС

У Дрвару одржана промоција спота Етно ансамбла "Успомене" (ФОТО/ВИДЕО)

У Радничком дому у Дрвару вечерас је одржана промоција спота руске пјесме "ОЙ ТЫ ПОРУШКА, ПАРАНЯ", коју је отпјевао Етно ансамбл "Успомене".
Одржана промоција спота Етно ансамбла "Успомене" - Фото: РТРС
Одржана промоција спота Етно ансамбла "Успомене"Фото: РТРС

Четири младе, прекрасне, талентоване дјевојке из Дрвара, које сјајно пјевају, вечерас су имале и промоцију свог музичког спота.

Одржана промоција спота Етно ансамбла "Успомене" (фото: РТРС)

Значај, труд и залагање овог младог Етно ансамбла препознала је и општина Дрвар.

Одржана промоција спота Етно ансамбла "Успомене" (фото: РТРС)

- Данас с поносом представљају љепоте свог мјеста кроз младост, таленат и музику - истакла је начелница Дрвара Душица Рунић.

Одржана промоција спота Етно ансамбла "Успомене" (фото: РТРС)

Да се приче саме пишу, а таленти испреплету сасвим изненада, доказ је жеља ТВ сниматеља и менаџера овог пројекта Владимира Милаковића, да свијету открије скривени драгуљ наше земље.

- Идеје су се рађале, пријатељства склапала, пјесма спајала људе из различитих области умјетности, а онда је музика учинила своје. Данас након неколико мјесеци размишљања, тражења, снимања - спот је пред нама, умивен најљепшим бојама, емоцијама и безусловним ентузијазмом - рекао је Милаковић.

Милаковић се захвалио свима који су учествовали у пројекту, а посебно Радио телевизији Републике Српске која је копродуцент пројекта. 

Радио телевизија Републике Српске труди се да својим активностима "покрије" све оне просторе на којима смо гледани, односно настојимо да посјетимо оне средине које нису званично у саставу Српске, а из њих се јако мало или готово никако не извјештава, нити се прате и промовишу догађања.

Промоција спота Етно групе "Успомене" (Фото: РТРС)

Желимо да и те средине добију своје мјесто у медијском етеру.

Одржана промоција спота Етно ансамбла "Успомене"  (Фото: РТРС)

Промоција спота Етно групе "Успомене" (Фото: РТРС)

У Дрвару одржана промоција спота Етно ансамбла "Успомене"  (Фото: РТРС)