latinica  ћирилица
17/09/2021 |  11:29 ⇒ 11:30 | Аутор: Агенције

Петровић: Звезда боља, Драговић перфектан, Диони појачање

Презадовољан сам како је моја Звезда играла против Браге. Видим задовољство код свих звездаша, изјавио је легендарни капитен Црвене звезде Владимир Петровић Пижон, послије побједе црвено-бијелих против португалског тима (2:1) на старту групне фазе Лиге Европе.

- И када је прије 15 година пролазила Брагу у Европи Звезда је тада била у подређеном положају. Сада је била боља, а два играча су ми посебно привукла пажњу - Драговић и Диони - рекао је Петровић Тањугу.

- Драговић је одиграо перфектну утакмицу и показао због чега је доведен. Он је играч високе класе. Његово искуство је од великог значаја, а својом игром улива сигурност читавој екипи у посљедњој линији. Такав играч доноси превагу и квалитет више на терену - сматра Петровић.

Такође, Диони је показао да ће бити појачање, синоћ смо видјели његову изванредну игру и доказао је да није случајно толико дуго играо на високом нивоу у француској лиги.

- Црвена звезда је "тешка", одмах се очекују резултати и нестрпљење је велико. Француз напредује из утакмице у утакмицу, добро се креће и ради велики посао за екипу. Голови ће доћи временом, само треба "истрпјети" фудбалера. Мислим да је клуб одрадио одличан посао током прелазног рока и да сада имамо најбољи тим у посљедњих ко зна колико година. Препознала је то и публика и зато је синоћ дала феноменалну подршку. Поносан сам што сам дио Црвене звезде - истакао је Петровић.