latinica  ћирилица
18/09/2021 |  17:14 ⇒ 19:56 | Аутор: РТРС

Башевић изабран за предсједника ОО СНСД Соколац (ВИДЕО)

На изборној конференцији општинског одбора СНСД-а на Сокоцу изабрано је ново руководство ове странке. За предсједника општинског одбора изабран је Страхиња Башевић.
Изборна конференција ОО СНСД Соколац - Фото: РТРС
Изборна конференција ОО СНСД СоколацФото: РТРС

Предсједник СНСД-а Милорад Додик подржао је ново руководство и поручио да судбина Сокоца у великој мјери зависи од изборног резултата СНСД-а у овој локалној заједници.

- Изабрали смо новог предсједника. Наравно, идемо у процес подмлађивања и јачања, енергетском попуном СНСД. Морам изразити задовољство било је пријатно доћи, конфигурација коју видим је обећавајућа, рекао сам члановима да је СНСД државотворна и најважнија политичка организација. Како ће се Соколац даље развијати у значајној мјери зависи СНСД и ја сам овде позвао наше чланове да се укључе у тзажење пројеката који могу да промијене и дају виши квалитет живота на овом простору - рекао је Додик.

Фото: РТРС

Башевић је навео да је потребно анализирати комплетну ситуацију везано за опште знање.

- Тиме иницирамо пројекте према Влади Српске од којих су неки могу слободно рећи трећа трака преко Романије, ски лифт са љетним и зимским туристичким понудама, реконструкција Улице Цара Лазара и модерна раскрница на улазу у Соколац од стране Сарајева - додао је он.