latinica  ћирилица
19/09/2021 |  10:48 ⇒ 16:21 | Аутор: СРНА

Наредне седмице наставак ревакцинације и вакцинације грађана

Дом здравља Бањалука наставиће идуће седмице ревакцинацију и вакцинацију грађана против вируса корона.
Вакцинација - Фото: РТРС
ВакцинацијаФото: РТРС

Сутра и уторак, 20. и 21. септембра, као и од четвртка, 23. септембра, до суботе, 25. септембра, на вакциналном пункту у хали Бањалучког велесајма вршиће се ревакцинација грађана, који ће о термину бити обавијештени телефоном.

У сриједу, 22. септембра, од 11.00 до 19.00 часова биће организована "Отворена врата" за вакцинацију првом компонентом "фајзера", саопштено је из бањалучког Дома здравља.

Вакцинација против ковида 19 наставља се на пунктовима у сеоским и приградским амбулантама породичне медицине.

Сутра ће бити организована вакцинација у амбулантама у Драгочају, Поткозарју, Верићима и Пискавици, у уторак у Залужанима и Мишином Хану, затим у сриједу у Српским Топлицама, Карановцу, Крупи на Врбасу и Бочцу.

Вакцинација ће у четвртак, 23. септембра, бити организована у амбулантама у селима Голеши, Кола и Агино Село, а у петак у Борковићима, Бронзаном Мајдани и Стричићима.

Из бањалучког Дома здравља моле суграђане да поштују епидемиолошке мјере, како би се избјегле евентуалне гужве и беспотребно задржавање на вакциналном пункту у хали Бањалучког велесајма, а све с циљем што бржег и ефикаснијег спровођења процеса вакцинације.