latinica  ћирилица
20/09/2021 |  11:08 ⇒ 11:09 | Аутор: РТРС

Сбербанка добитник награде Златни БАМ

На манифестацији "Вече банкара" најуспјешнијим банкарским колективима у БиХ уручена су традиционална банкарска признања "Златни БАМ", која већ 19. годину, на основу годишњих извјештаја независних ревизора, додјељује финансијско-пословни магазин "Банке и Бизнис у БиХ".
Награда Sberbanci (Фото: Sberbanka) -
Награда Sberbanci (Фото: Sberbanka)

Сбербанк а.д. Бањалука добитник је награде Златни БАМ за 2021. годину, у категорији "Посебан допринос иновацијама у пословању са правним лицима".

Сбербанка прати савремене трендове у банкарству, са приоритетом праћења технолошког развоја и континуираним радом на модернизацији и унапређењу пословања.

Путем дигитализованих канала у нашим Самоуслужним зонама, клијентима желимо омогућити лакше и једноставније коришћење наших услуга у сваком тренутку, на сваком мјесту, и без додатних трошкова 24 часа дневно.

Самоуслужне зоне су постављене у пословницама Банке или на издвојеним локацијама у којима се поред банкомата налазе и уређаји за полог готовине за правна лица и Дигитални шалтер.

На уређајима за полог готовине за правна лица, клијенти могу на брз и поздан начин положити готовину у домаћој валути, уз омогућен прихват папирног новца и кованица.

Дигитални шалтер омогућава клијентима аутоматизовано издавање стандардизованих потврда и извода, плаћање рачуна, и обављање готовинских трансакција.

- Веома смо сретни и поносни што је и овај аспект нашег пословања препознат од стране реномираног магазина и што смо добитници ове награде.Овакве награде могу само бити додатна мотивација да и даље радимо на унапређењу дигиталних услуга, како би клијентима олакшали свакодневицу и припремили се за изазове који нас чекају у будућности - изјавио је Гордан Ђукић, директор продаје и мреже филијала Сбербанк а.д. Бањалука.