latinica  ћирилица
20/09/2021 |  11:48 ⇒ 11:49 | Аутор: СРНА

Милинковић: Говедарица као нокаутирани боксер који дијели лекције упразно

Начелник општине Гацко Огњен Милинковић изјавио је Срни да је јавност ових дана успјела да сазна да се Вукота Говедарица и даље бави изучавањем лика и дјела предсједнице Републике Српске.
Огњен Милинковић (Фото: gacko-rs.info) -
Огњен Милинковић (Фото: gacko-rs.info)

- Циљ господина Говедарице вјероватно јесте да се на мала врата некако увуче у високу политику, из које је неславно изашао након избора 2018. године, проглашавајући себе предсједником Републике, при том се не обазирући на резултате избора и тежак пораз који је доживио - нагласио је Милинковић.

Он је оцијенио да се његово понашање може тумачити као још један доказ неспремности да прихвати пораз на предсједничким изборима 2018. године, као и неспремности да прихвати реалност да данас, чак ни у оквирима раштимане опозиције, није неко ко о било чему одлучује.

- Утолико нас најновији излети господина Говедарице подсјећају на поступке нокаутираног боксера који, не схватајући да је меч у којем је учествовао завршен, устаје са пода, наставља да кружи по рингу и бјесомучно дијели ударце упразно, док му се публика већ одавно разишла - оцијенио је Милинковић поводом јучерашње изјаве Вукоте Говедарице о предсједници Српске.