latinica  ћирилица
20/09/2021 |  12:38 ⇒ 21:16 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Млади и образовани људи - највећи понос и богатство (ВИДЕО)

Предан рад и труд - ријечи су које укратко описују Бојана Дерајића из Челинца који је на бањалучком Електротехничком факултету дипломирао десетком. И не само дипломирао -његов индекс је испуњен искључиво десеткама. Тиме је Дерајић исписао историју ЕТФ-а, поставши тек други студент у историји овог факултета са оваквим успјехом.
Пријем код предсједнице (Фото:instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
Пријем код предсједнице (Фото:instagram.com/zeljka.cvijanovic)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић уприличила је данас у Палати Републике пријем за Дерајића, честитавши му на преданости и изванредном успјеху који је постигао током студија и пожељела му успјешан наставак школовања и усавршавања.

Предсједница је изјавила да су млади и образовани људи највећи понос, богатство и покретачка снага Републике Српске.

Предсједница Српске је изразила пуну подршку Дерајићу, који је други студент у историји ЕТФ-а са свим десеткама у индексу, као и свим младим људима који су опредијељени да улажу у своје знање и образовање и своје каријере граде у Републици Српској.

Дерајић је захвалио предсједници Српске на пријему и израженој подршци, те изразио увјерење да ће у будућности свој радни ангажман везати за матични факултет и Републику Српску, саопштено је из Кабинета предсједнице Републике Српске.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)