latinica  ћирилица
20/09/2021 |  13:06 | Аутор: РТРС

Наредних дана свјежије, у петак сунчано

У Републици Српској ће наредних дана бити свјежије уз малу до умјерену дневну облачност, а крајем седмице се очекује нешто топлије вријеме уз постепен раст температуре ваздуха, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.
Ријека Уна - Фото: РТРС
Ријека УнаФото: РТРС

Минимална јутарња температура ваздуха биће од 10 до 15, а највиша дневна од 15 до 23, на југу до 26 степени Целзијусових.

У уторак ујутру биће претежно до потпуно облачно, мјестимично уз коју кап кише у сјеверним и централним предјелима, а током дана промјенљиво уз сунчане интервале и малу дневну облачност. У јужним предјелима биће сунчано и топлије, али нестабилно уз услове за локалне пљускове послије подне.

Јутарња температура ваздуха биће од 10 до 15, на планинама од осам степени, а највиша дневна од 12 до 18, на југу до 24 степена Целзијусова.

У сриједу, 22. септембра, ујутро биће претежно облачно и свјеже, а током дана сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност.

Јутарња температура ваздуха биће од девет до 15, на планинама од шест, а највиша дневна од 12 до 18, на југу до 24 степена Целзијусова.

У четвртак, 23. септембра, ујутро биће претежно ведро и свјеже, а током дана сунчано вријеме уз малу дневну облачност и мало топлије него претходних дана.
Јутарња температура ваздуха биће од девет до 15, на планинама од пет степени, а највиша дневна од 13 до 20, на југу до 25 степени Целзијусових.

У петак, 24. септембра, ујутро ће бити углавном ведро и свјеже, понегдје око ријека и по котлинама уз пролазну сумаглицу или ниску облачност. Током дана ће бити сунчано вријеме уз малу дневну облачност и пораст дневне температуре.

Јутарња температура ваздуха биће од девет до 15, на планинама од седам, а највиша дневна од 15 до 23, на југу до 26 степени Целзијусових.