latinica  ћирилица
20/09/2021 |  14:35 ⇒ 14:37 | Аутор: Б92

Терзић: Нисам задовољан бодом, видјела се разлика у класи

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић није био задовољан неријешеним исходом 165. "вјечитог" дербија против Партизана.
Звездан Терзић         (Фото:StarSport) -
Звездан Терзић (Фото:StarSport)

Како је истакао дан послије меча у Хумској, Звезда је до примљеног гола изгледала "моћно и убједљиво".

- Црвена звезда је бољи и квалитетнији тим и нисам задовољан неријешеним резултатом. Задовољан сам како смо одиграли дерби до примљеног гола, Црвена звезда је дјеловала моћно и убједљиво. Видјела се разлика у класи. Примили смо гол из јединог ударца у оквир гола, из потпуно безопасне акције, и то је у великој мјери шокирало наше играче. Послије тога играли смо доста смушено и хаотично, а то не смије да нам се догађа. Осјетио се и умор код већине наших играча јер нас је утакмица са Брагом исцједила као лимун - изјавио је Терзић у изјави за Телеграф.

Посебно је похвалио Звездине "бонусе", Страхињу Ераковића као стартера и Марка Лазетића и Петра Станића који су ушли у игру у другом полувремену.

- Оно што ме посебно радује је изванредна игра наших клинаца – Ераковића, Лазетића и Станића. Показали су огроман потенцијал и карактер који је неопходан да би играли у великом клубу. Увјерен сам да ће у наредним утакмицама показати да су богатство Црвене звезде. Дерби је био на високом нивоу, много квалитетнији него већина претходних, оба тима су жељела да играју, мислим да су навијачи задовољни - поручио је Терзић.

На крају је упутио честитке играчима и тренеру Дејану Станковићу.

- Честитам Декију и играчима на храброј игри, није лако вратити се резултатски у овако важним утакмицама. Имамо изванредан тим, до краја сезоне нам предстоје још два дербија и много малих утакмица. Осјећам да наши навијачи осјећају моћ овог тима и да ће у што већем броју долазити да подрже наше момке у походу на пету узастопну титулу - закључио је Терзић.