latinica  ћирилица
20/09/2021 |  22:06 ⇒ 22:07 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Дјеловати у складу са потребама грађана

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да ова странка у Бањалуци има богато насљеђе, те да јој је циљ да у наредном периоду кроз разговоре види које су потребе грађана и потом крене са активностима.
СНСД - Паприковац - Фото: РТРС
СНСД - ПаприковацФото: РТРС

Цвијановић је, прије почетка Изборне конференције Мјесног обора странке Паприковац у Бањалуци, рекла да су конференције редовна активности у неизборној години, како би се странка спремила за изборе.

- Обављамо све оне послове које треба урадити, а то значи да се изаберу нови мјесни одбори, да бисмо ишли у избор и формирање новог градског одбора. Радимо пуном паром, обишли смо све наше мјесне заједнице, разговарамо са људима о њиховим потребама - рекла је Цвијановић.

Она је истакла да СНСД у Бањалуци има богато насљеђе, које је резултат рада странке у овом граду.

- Све што данас видимо у Бањалуци или око ње, можемо рећи да је то наш допринос развоју овог града. Оно што нас не весели јесте да то што сада, када имамо градоначелника из друге политичке опције, Бањалука стагнира, ништа се не дешава - рекла је Цвијановић.

Она напомиње да је ту било море празних обећања, разних спектакуларних догађаја, перформанса, али да то у суштини ни мало не значи живот ни за град ни за грађане.

- Опредијељени смо да кроз нови круг разговора видимо шта су то потребе наших грађана, те да, као што смо то и до сада радили, уђемо у неке активности - рекла је Цвијановић.

Она је изразила задовољство јер СНСД има скупштинску већину у Бањалуци, те истакла да су то људи који одговорно приступају свом послу и желе да виде шта су то додатне развојне шансе, као и раде у складу са тим.

- То што имамо градоначелника таквог каквог имамо није крива скупштинска већина, то је резултат прошлогодишњих избора и сада морамо да живимо са таквом политичком чињеницом - рекла је Цвијановић.

Предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић рекао је да је циљ ове странке да створи услове за унапређење живота грађана Бањалуке, али и Републике Српске.

- Градски одбор СНСД-а Бањалука наставља са мјесним изборним конференцијама. Вечерас смо у насељу Паприковац, гдје се бирају чланови мјесних одбора, али саслушаћемо и грађане да видимо које су њихове потребе и њихови приједлози - рекао је Ђајић.

Предсједник Мјесног одбора Паприковац Небојша Милић рекао је да је СНСД у овом бањалучком насељу увијек била водећа партија, те да ће то и остати.

- Вечерас ћемо бирати нове чланове мјесних одбора, а у наредном периоду ћемо радити пуним капацитетом, најбоље што знамо, јер Бањалуку морамо вратити без обзира на све - рекао је Милић.