latinica  ћирилица
21/09/2021 |  14:50 ⇒ 14:52 | Аутор: СРНА

У сриједу умјерено облачно

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, а само понегдје у централним и сјевероисточним подручјима може пасти мало кише.
Облачно - Фото: РТРС
ОблачноФото: РТРС

Јутарња температура ваздуха биће између шест и 12, на југу до 17 степени, док ће највиша дневна износити између 13 и 19, на југу од 22 до 24 степена Целзијусова.

Јутро ће бити промјенљиво облачно и свјеже, на југу претежно ведро, док ће током дана преовладавати сунчано вријеме, уз малу до умјерену дневну облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар до умјерене јачине сјеверног смјера.

Данас је било умјерено до претежно облачно вријеме, само понегдје је регистрована слаба киша. У Херцеговини је било нешто мање облачности, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница пет, Хан Пијесак и Иван седло осам, Соколац и Чемерно 10, Сарајево и Калиновик 11, Зворник, Мркоњић Град, Рудо, Бугојно и Дринић 14, Шипово и Јајце 15, Тузла, Вишеград, Гацко, Невесиње, Дрвар и Зеница 16, Бијељина, Рибник, Србац и Градачац 17, Бањалука, Бихаћ, Ливно и Сански Мост 18, Билећа, Груде, Мостар и Широки Бријег 23, Требиње 24, те Неум 25 степени Целзијусових.