latinica  ћирилица
21/09/2021 |  16:29 | Аутор: СРНА

Вишковић сутра у Београду

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић боравиће сутра у Београду гдје ће имати низ састанака, те присуствовати конференцији "Инвестициони потенцијали Републике Српске" и отварањи манифестације "Дани Српске у Србији".
Радован Вишковић - Фото: СРНА
Радован ВишковићФото: СРНА

Вишковић ће на почетуку посјете разговарати са градоначелником Београда Зораном Радојичићем и предсједником градске Скупштине Николом Никодијевићем.

Састанак ће бити одржан у 10.00 часова у просторијама Скупштине града Београда, а изјаве за новинаре планиране су у 10.45 часова, најављено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

У 11.45 часова Вишковић ће у Привредној комори Србије присуствовати конференцији "Инвестициони потенцијали Републике Српске", а изјаве за новинаре предвиђене су на почетку скупа.

Планирано је и да Вишковић у 13.30 часова у Привредној комори Србије разговара са руководством Нафтне индустрије Србије за БиХ.

У 20.00 часова Вишковић ће у Народном позоришту присуствовати свечаном отварању манифестације "Дани Српске у Србији".

Традиционална манифестација "Дани Српске у Србији", коју организује Представништво Републике Српске у Србији девети пут, трајаће од сутра до
29. септембра.